dilluns, 25 d’abril del 2016

Video resum de Sant Jordi 2016

QUÈ ET VAS PERDRE PER SANT JORDI 2016?



  Mapujols el Dia de Sant Jordi era ple de paradetes amb roses, i hi havia també dracs i espases i escuts que duien els cavallers amagats, que es miraven de re-ull l'armadura dels armats, pensant, uummm, ja me la podria haver posat jo.

   Hi havia també mil princeses vestides de carrer, que no necessitaven que ningú les salvés, però que estaven ajudant i perseguint nens i nenes per la plaça, o parlant amb altres mil princeses més recordant els temps en què la festa no era tant lluïda. Hi havia rialles, somriures i molt bon ambient.

   Rosa o roser, pom de roses, roses dolces, pastís de rosa, llibre, còmic, foto, punt de llibre, lectura, rialla, alegria, tot això i mil petons i gràcies, i molt més que no us expliquem, perquè sino no mirareu el vídeo, va ser el què vam tenir a Maspujols!


   Gran #maspujols i gran #santjordidalia2016 #santjordi2016



Gràcies a totes les entitats per fer-ho possible!


3 comentaris:

  1. Molt bonic tot.
    Em va agradar moltíssim el mapa del Centre Excursionista, una bona eina per conèixer el nostre terme.
    Felicitats Marc!!

    ResponElimina
  2. Molt bonic tot.
    Em va agradar moltíssim el mapa del Centre Excursionista, una bona eina per conèixer el nostre terme.
    Felicitats Marc!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cel, Montse i Marc, el mapa del Centre excursionista genial!Els noms no es poden perdre, són el què ens identifica i diferencia.

      Ja els seguiu al Facebook? Fan coses molt molt interessants. Busqueu-los com a Centre Excusionista Maspujols, o fent un clic a https://www.facebook.com/Centre-Excursionista-Maspujols-130290900658/?fref=ts

      Si busqueu els seu post del 27 d'abril del 2016 en veureu una mostra. No us ho perdeu, que hi veureu els noms de les partides del terme de Maspujols.

      Bon divendres i felicitats per la iniciativa!

      Elimina

Respecta totes les opinions
Gràcies