dimarts, 21 de juny del 2016

Taps per una nova vida per a en Pedro

Taps per una nova vida per a en Pedro


    Fa prop d'un any, des de l'Escola de Maspujols (CEIP Maspujols), una mare i sòcia, ens van posar un repte, ajudar-los a recollir taps per a la Fundació Seur, per un nen que no coneixem, però que de ben segur que els necessita, en PEDRO.

LA DALIA DE MASPUJOLS, TAPONES POR  UNA NUEVA VIDA, TAPS PER UNA NOVA VIDA


El projecte "Taps per a una nova vida" ® en la seva doble vessant:

  • SOCIAL: Ofereix una nova vida per a nens fins a 18 anys que necessiten un tractament, intervenció quirúrgica, aparell ortopèdic, etc. no reglat en el sistema de sanitat pública.

  • MEDIAMBIENTAL: Nova vida per un plàstic, el dels taps, que és reciclat, i que de no ser així anirien a parar indiscriminadament als abocadors.

   Així que ara que ve l'estiu, que igual aneu amunt i avall, i que genereu  més taps de plàstic, NO els llenceu, genereu contenidors improvitssats amb galledes, garrafes d'aigua  o deixeu que els vostres fills i nets el decorin. Al setembre, quan la canalla tornin a l'escola, serà un bon moment per a portar aquests taps solidaris una altra vegada a l'escola. Per què la solidaritat no entén d'edats, i com en Pedro, hi ha molts nens que necessiten la nostra ajuda.

   A les Dàlies ja hem recollit moolts i moolts taps enguany, i els dels últims 2 mesos els vam baixar divendres passat a l'escola. Amb l'ajuda de les Dàlies mireu quina quantitat de taps hem recollit al nostre àlbum, i en seguirem recollint tot l'estiu!

ENS ELS GUARDES?

ENS ELS PORTES?



Vols saber-ne més sobre aquest projecte? 

  Fes un clic a aquest enllaç de la Fundación Seur, Proyecto Tapones por una Nueva Vida ® 

LA DALIA DE MASPUJOLS, TAPONES POR  UNA NUEVA VIDA, TAPS PER UNA NOVA VIDA

1 comentari:

  1. Bon dia!
    Habilitarem contenidors al local de l'Associació per a que ens aneu portant els taps. Els que siguin de llet o suc, si podeu , els hi passeu una esbandida, que sinó a l'estiu es faran malbé

    Aquest #estiuladalia, la solidaritat no para!

    ResponElimina

Respecta totes les opinions
Gràcies