dilluns, 5 de setembre del 2016

Un cap de setmana inoblidable!

La Dàlia de Maspujols, #ladaliademaspujols, Festa de la Dona

Un cap de setmana inoblidable!   El passat 3 i 4 de setembre vam celebrar el tradicional Cap de setmana de la Dona. El vam començar dedicant-vos els primers raigs de llum del dissabte dia 3, amb un record molt especial per totes les Dàlies que llueixen eternament i que només veiem en els nostres records. Van ser molt presents al dinar, amb un dels aplaudiments més llargs que es van sentir a la sala.
   A la tarda vam inagurar l'Exposició Bonsais de la nostra sòcia, la Lola Fernàndez. Un art mil·lenari que cuida el més mínim detall. No patiu que us posarem un àlbum sencer de tota l'exposició!


   I el diumenge dia 4, més de 160 Dàlies es van reunir al Dinar de Germanor. Com a novetat vam fer un photocall (fotocol en catalanish), per a que totes aquelles que els venia de gust, podien fer-se una foto Endaliada. Com podeu veure en l'àlbum , apa que no lluïm les Dàlies de Maspujols! 


   No hi són totes, perquè entre la més petita de mesets, fins a la més gran que va venir, passats els 90, hi ha moltes i moltes Dàlies precioses!

   Els 30 tips o termes que van apareixent, són el què ens heu anat dient els últims dos mesos de QUÈ ÉS "LA DÀLIA" per vosaltres. Fa goig de veure QUÈ som per totes vosaltres! No us perdeu cap foto!

   I com a tastet, que ja anirem ampliant aquest post. us deixem una de les actuacions estel·lars de la Taula amb les Dàlies més joves del dinar. Atents tots, que anirem posant més coses!    Un dia fantàstic, oi noies? Compartim els bons moments? Seguim fent créixer LA DÀLIA? 

Ens feu arribar per correu electrònic les fotos??? Les volem totes totes i totes!!!


Us deixem el vídeo resum de les activitats de l'Associació de Dones La Dàlia de Maspujols que vam projectar durant el dinar.


    Com que ENCARA NO ETS UNA DÀLIA? 
Doncs fes-te sòcia JA!
Que només per 15 euros l'any, ja tens el dinar pagat!
    XVII ena Festa de les Dona a Maspujols, #ladaliademaspujols, Associació de Dones La Dàlia de Maspujols, la Dàlia, la Dàlia de Maspujols,
Que ets mare, padrina o àvia, i VOLS FER CRÉIXER UNA DALIETA? 
Doncs enguany per primera vegada les menors de 12 anys van  participar a la festa. Van gaudir del dinar, i de les sorpreses, van ballar, i riure! Fes-la Dalieta!

Una Dàlia sense els seus pètals no és una Dàlia!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Respecta totes les opinions
Gràcies