dimarts, 7 de març del 2017

El Cercador d'Expertes

"El Cercador d'Expertes: eina per a l'apoderament personal, familiar, laboral, social, econòmic i polític de les dones"


#dalia2017, #daliademaspujols, #corregimladesigualtat, #somdones, Associació de Dones La Dàlia de Maspujols, cercador d'expertes   En el marc dels actes de commemoració del Dia Internacional de les Dones, l’Institut Català de les Dones (ICD) es va presentar el passat 8 de març del 2017,  el nou Cercador d'Expertes, que s’adapta a les noves realitats i necessitats de les dones per impulsar la seva visibilitat i apoderament. Es millorarà i ampliarà la base de dades amb l’objectiu que empreses, institucions i organitzacions trobin fàcilment perfils de dones expertes en una àmplia gamma d’activitats i sectors de coneixement.

  La Llei d’Igualtat efectiva de dones i homes obliga els poders públics a propiciar un marc favorable per a què les dones puguin aportar tot el seu potencial i participin en condicions d’igualtat efectiva. Aquests objectius també donen compliment a les directrius d’igualtat que determina l’Objectiu Nº 5 de l’Agenda 2030 de l’ONU.


I què és el Cercador d'expertes?

   L'Institut Català de les Dones posa a la disposició dels mitjans aquesta eina que facilita la recerca de perfils de dones d'àmbits científics, acadèmics, empresarials, culturals i d'altres. L'objectiu és visualitzar les aportacions de les dones, especialment en aquells espais on tradicionalment no hi ha hagut presència femenina, i facilitar que els mitjans de comunicació convidin dones expertes a generar opinió en informatius, debats, intervencions i programes diversos.

   Aquesta eina pot ser també molt útil per buscar experts en diversos àmbits, conferenciants, formadors, o expertes en el seu camp. La presència en el Cercador no significa una validació per part de l'Institut Català de les Dones per a tota mena d'activitats de caire públic.

  Podeu fer la cerca a partir dels criteris de demarcació, especialització o professió, o bé combinant-los.

Cerca d'expertes : FES UN CLIC AQUÍ  

Creus que et pots donar d'alta com a experta? FES UN CLIC AQUÍ 


Tota la informació la tens disponible a l'Institut Català de les Dones 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Respecta totes les opinions
Gràcies