diumenge, 23 d’abril del 2017

Deixa'm ser el que vulgui!

Deixa'm ser el que vulgui!


   La historia sempre ens explica que va ser un príncep armat, cavalcant sobre un cavall blanc, el que va salvar a la princesa del temut drac. Un drac que havia exigit el seu territori a un castell i un regne, sense pacte, ni compromís. I la història explica també que el drac era malvat i es volia cruspir a la princesa.

   De fet el més fàcil és donar-li la culpa al drac de tot. Cal matar el drac i esperar unes flors a canvi? Avui en dia, intentem que les nostres filles, dins de la llegenda de Sant Jordi, triïn: entre ser princeses, i de vegades , salvadores. Volem que escullin entre una cosa o una altra. I si volen ser dracs? I si ja està be de fer-les triar entre princeses boniques, submises i tendres, o dones lluitadores i alliberades?

I si les dones ens convertim en dracs? 
Quan convé fem un cop de cua i fem caure tot allò que ens entorpeix el camí, sense por i amb empenta .
Reclamem el nostre territori i el nostre lloc sense ser petites i invisibles, sinó confiades i fortes. 
Les dones escopim foc quan convé i fum quan no ens deixen.

I si no volem que ens dobleguin i ens diguin com hem de ser? I si podem triar qui volem ser a la història? I si canviem la història i no deixem que ens etiquetin! 


 #dalia2017 #reglaNo3Ts, #correguimladesigualtats #preguntesqueesperenresposta #ladaliademaspujols #jovullserdrac #noemfacistriar #princesacavalleridrac #santjordi2017 #deixamserelquevulgui


Aquesta setmana, i després  d'un any, a #preguntesqueesperenresposta... per què sempre ens han de fer triar? Siguem les protagonistes de les nostres històries, i canviem els finals per a que siguin com nosaltres creguem!


Jo a dies vull ser princesa, a dies salvadora,.... i a dies un drac, i m'agradaria que la societat on vivim ens deixi ser el què triem, no el què ens imposin pel fet de ser dones! Deixa'm ser el que vulgui!

I seguint el lema del dia de la Dona treballadora, #corregimladesigualtat, triem qui volem ser quan més ens convingui!



#dalia2017, #corregimladesigualtats #preguntesqueesperenresposta #ladaliademaspujols #jovullserdrac #noemfacistriar #princesacavalleridrac #santjordi2017 #deixamserelquevulgui


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Respecta totes les opinions
Gràcies