dissabte, 24 de desembre del 2016

A la meva cadira buida

A la meva cadira buida


   Avui és un d’aquells dies en els que començarem a planificar les taules. Preparem les estovalles i tovallons i la coberteria bona. Els plats els triarem segons el menú planificat, i les safates ja són plenes de torrons i neules. Ja tenim la casa decorada, i tot fa olor de Nadal i de festa, i el tió ja fa dies que menja i dorm dins de casa.

   I si a la nostra taula deixem una cadira buida? I si parem la taula per un de més? Aquesta cadira buida simbolitzarà a aquell o aquella, aquells, que han fet que les nostres cadires siguin avui plenes. No hi haurà cap família sense cadires buides aquestes festes. De vegades farà temps que ens van deixar, i els més petits igual ni tan sols els van conèixer. Per altres serà molt recent, i la cadira buida encara serà calenta.

   Per Nadal tots tenim una o diverses cadires buides, i això no ho podem canviar. Us proposo que les omplim de records, per a que durant almenys un dia a l’any ens acompanyin una estoneta més. I si compartim amb la nostra cadira buida un brindis?, i si cada vegada que aixequem la copa, mirem un segon cap a la nostra cadira buida i intentem recordar amb un somriure al cor aquells que ja no són a la cadira. Recordem un moment la seva veu. Les seves rialles, la calidesa de les seves carícies. I si compartim aquests records en veu alta, per a que els més menuts, a través de les nostres paraules coneguin més a les nostres cadires buides? I si expliquem anècdotes de quan aquella cadira era plena, però hi havia altres cadires buides?

T’enlloro...
Et sento... 
Et busco i et trobo en el meu cor....
Et respecto...
T'abraço en el record...
Apreto fort la mà i sento la teva enmig...
Ja no recordo gaire la teva veu...
T’estimo... 

Avui et recordaré, estimada cadira buida, una vegada més, agraïda per tot allò que em vas ensenyar sense esperar res a canvi. 

Bones festes cadira buida!

Bones festes per a totes i tots!

#dalia2016 #lamevacadirabuida #preguntesqueesperenresposta #ladaliademaspujols


#dalia2016 #lamevacadirabuida #preguntesqueesperenresposta #ladaliademaspujols
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Respecta totes les opinions
Gràcies