dimarts, 9 de maig del 2017

Setmana Cultural 2017

SETMANA CULTURAL 2017


#dalia2017 #daliademaspujols, setmana cultural, Maspujols, Associació de Dones La Dàlia de Maspujols, la Dàlia, la Dàlia de Maspujols,


Hola  Dàlia, hola Cargol ... Hola Daliol! Hola des de #ladaliademaspujols!

Quina setmana cultural més complerta t'hem preparat aquest mes de maig! T'ensenyarem a cuinar, a cuidar les plantes,però sobre tot a cuidar-te i tenir cura dels teus. Fixa't totes les propostes que et fem. 

Apunta't als esdeveniments, i sobretot gaudeix-ne. 

Pensa que has esta tu qui ens ha proposat totes aquestes activitats!


#dalia2017 #daliademaspujols, setmana cultural, Maspujols, Associació de Dones La Dàlia de Maspujols, la Dàlia, la Dàlia de Maspujols,

És plena primavera i, com cada any per aquestes dates, la ciutat, i especialment el seu Barri Vell, multiplica la seva bellesa i capacitat de seducció amb motiu de la mostra "Girona, Temps de Flors". 


El llenguatge amable de les flors i les imaginatives instal·lacions florals que porten a terme centenars de participants, professionals i aficionats sense distinció, transformen la ciutat en un subtil espectacle d'aromes, textures i colors. Els monuments, les cases i els seus patis interiors, els carrers, els jardins i els paratges naturals emergeixen revestits amb l'elegància de sorprenents elements vegetals, i tot aquest riquíssim conjunt patrimonial apareix com una inoblidable recreació artística. És alhora la ciutat sencera que s'obre al visitant per oferir-li els poderosos atractius de què disposa. Així, al costat de les flors i el patrimoni, 

Sortida: 7 des de Maspujols, i a les 7.15h des de la Plaça de les Oques de Reus .Carretera i molta animació - Breu parada per esmorzar (no inclòs) Arribada a Girona: Temps lliure per visitar ornamentacions florals i instal·lacions artístiques als monuments, patis i jardins de la ciutat  A les 13 h ens desplaçarem a la població de Salt a Dinar, en acabar tornarem a Girona per seguir gaudint dels racons amb flors. 19 h agafarem el bus per tornar.
PREU: Sòcies : 40 € - No socis 45 € . Termini reserva i pagament: 10 de Maig a l’oficina de Bantierra de Maspujols.


#dalia2017 #daliademaspujols, setmana cultural, Maspujols, Associació de Dones La Dàlia de Maspujols, la Dàlia, la Dàlia de Maspujols,
L'ermita de Maspujols és un dels racons més entranyables del poble. Coronant el petit pujol, contempla tots els seus vilatans, i els hi dóna serenor i repòs.
Us proposem fer que aquest raconet sigui encara una mica més bonic, i molt aromàtic.
El proper dia 21, d’11 a 13 h, i a l’Ermita de #Maspujols, esteu tots convidats a la plantada d’herbes aromàtiques i mediterrànies.

100 % Gratuït, 100 % Aromàtic#dalia2017 #daliademaspujols, setmana cultural, Maspujols, Associació de Dones La Dàlia de Maspujols, la Dàlia, la Dàlia de Maspujols,, Boig per tuMai una cançó ha inspirat tants moments... Mai un llibre et despertarà tants sentiments!
De moment  només t’avançarem que l’autor, en Jordi Folck hi serà present. Tindrem convidats molt especials com en Ramon Margalef i la Rosa Rabascall. Hem convidat també a la Coral L’Albada de Maspujols.
Mireu quina sorpresa més bonica hem preparat per les nostres petites Dalietes! Des de l'Institut Català de les Dones ens ajudaran a que sigui encara més especial per a elles.
Ens acompanyareu per donar-los una càlida benvinguda??


Hola Dalieta!
El proper diumenge dia 21 a continuació de la Presentació del llibre Boig per Tu , en Daliol, moltes Dàlies i Cargols de Maspujols i rodalies, i la Coordinadora de l'Institut Català de les Dones, la Lídia Bargas, et volen donar la benvinguda a l'Associació de Dones La Dàlia.
Vine acompanyada de les Dàlies de la teva família , la mare, l'àvia, la germana, la tieta, la padrina... Farem una foto de família florida! Els homes (cargols) també et poden acompanyar 😁

T'hi esperem!!
Hola sòcia 400! No hi ha Dàlia més florida que tu... qui serà???


Moltes sorpreses i regals pels assistents.

Servil i acabat....

Boig per tu

100 % Gratuït, 100 % Entranyable


#dalia2017 #daliademaspujols, setmana cultural, Maspujols, Associació de Dones La Dàlia de Maspujols, la Dàlia, la Dàlia de Maspujols,Si tens dolors crònics, si no descanses, si tens estrès, nervis, i sembla que tot ha deixat de funcionar, et proposem que participis en el taller de reflexologia.
L’Adela Torres ens farà una demostració, i ens ensenyarà alguna de les tècniques mil·lenàries  de benestar més utilitzades. Només amb les teves mans, i amb alguns coneixements, comença a destensar-te!
100 % Gratuït, 100 % Saludables, 100 % Formatiu
T’hi esperem… la teva salut t’ho agrairà


#dalia2017 #daliademaspujols, setmana cultural, Maspujols, Associació de Dones La Dàlia de Maspujols, la Dàlia, la Dàlia de Maspujols,L’exercici físic és clau en la millora de la qualitat de vida, de fet és el millor medicament que tenim La Gemma Samsó, la fisioterapeuta que ens cuida a les Dàlies ens oferirà les claus per aprendre a fer exercicis Hipopressius.
No pensis pas que és cosa de gent jove només. Són exercicis per a totes les edats amb molts beneficis saludables. Són mètodes posturals i respiratoris que, entre altres factors, augmenten el rendiment i enforteixen els músculs de la faixa abdominal.
Pensat per sensibilitzar, conscienciar i tonificar la musculatura de la faixa abdominal. No te’l pots perdre!

100 % Gratuït, 100 % Saludables, 100 % Formatiu

#dalia2017 #daliademaspujols, setmana cultural, Maspujols, Associació de Dones La Dàlia de Maspujols, la Dàlia, la Dàlia de Maspujols,

Coneixes el nou portal La meva salut.cat . Alguna vegada has pensat en la teva història clínica? Són totes les dades que tenen els professionals de la salut sobre tu.
Les dades són personals i intransferibles, i les pots consultar amb el teu DNI i la targeta sanitària. Sembla complicat? Doncs per sort tindrem al Dr. Carles Garcia, metge del poble que ens explicarà com funciona aquest nou portal i com el podem utilitzar.
La salut, és amb diferència la qualitat més important de la vida, i tenir els coneixements i les dades a mà, ens poden ser molt útils!
Serem a a la Sala d’Exposicions de l’Ajuntament a partir de les 20 h.
No hi pots faltar
100 % Gratuït, 100 % Saludables, 100 % Informatiu


#dalia2017 #daliademaspujols, setmana cultural, Maspujols, Associació de Dones La Dàlia de Maspujols, la Dàlia, la Dàlia de Maspujols,

No se cuinar, no tinc temps, les receptes són complicades, prefereixo el túpper de la mare, jo sóc de precuinats.... excuses... EXCUSES!!!
Vine al taller de Cuina creativa i del dia a dia, amb estris i elements robòtics a càrrec de Pilar Planas, i deixa les excuses aparcades en un racó.Porta el teu davantal, porta una llibreta i un boli, i prepara’t!
Apte per a al·lèrgics a la cuina.

100 % Robòtic  100 %Cuinable 


#dalia2017 #daliademaspujols, setmana cultural, Maspujols, Associació de Dones La Dàlia de Maspujols, la Dàlia, la Dàlia de Maspujols,

Torna el Canvi d’Armari Solidari Primavera Estiu!
Aprofita que ja ha arribat el bon temps, aprofita que ja és l’hora de buidar l’armari. I si canvies aquest armari per altres amb menys roba?
De nou, de 10 h i fins les 13,30 h, i al pati de les Escoles Velles hi serem per a recollir la roba solidària.
Si vols, i com que col·laborarem amb la Caminada Contra el Càncer, si vens abans, també la recollirem!
Volem arribar als 200 kg de roba solidària! En tres edicions gairebé n’hem recollit 800!
Ens ajudes?

100 % SOLIDARICap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Respecta totes les opinions
Gràcies