dimecres, 29 d’agost del 2018

Activitats del curs 2018-2019


AQUÍ TENS LES TEVES ACTIVITATS EXTRA-LABORALS


  

 Pensant en les extra-escolars dels teus fills i nets? 

I

SI PENSEN EN LES TEVES??? 


Ara si vols ja pots apuntar-te a les activitats que la Dàlia organitza pel proper curs. 
MIRA QUINA LLISTA MÉS LLARGA! AL FINAL HI TENS HORARIS, PREUS, DOCENTS I UN FORMULARI PER APUNTAR-TE!


*Patchwork per a grans i petits. Has vist ja el post que vam escriureEl patchwork és un teixit fet per la unió de petites peces de teles cosides entre si per les vores. S'ha convertit en els darrers anys, en un dels tipus de costura més populars entre els amants de les manualitats. Qui diu petites peces, pensa en minúscules peces exactes tallades perfectament. Unir peces permet no només fer colxes i coixins com tots penseu, sinó que obre les possibilitats cap a moltes peces que poden ser d’utilitat en el dia a dia. El fet per un mateix, DIY do it yourself, com en diuen els americans, ha fet créixer de forma espectacular l’afició per tornar a cosir. Comença a explorar les possibilitats de la teva creativitat. Saps una cosa, si ho vols, ho pots fer possible amb el patchwork. Aprèn creant i desenvolupant divertides peces de costura per a tu, als teus fills, amics o familiars amb l'Anna Jover!


Zumba, amb molta marxa, fent esport i salut. Una activitat consolidada a Maspujols. Marxosa, divertida, que et fa pujar l'autoestima, et fa cuidar el cost, t'allibera de l'estès, i amb la que  riuràs i molt, mentre et poses en forma. Mira quins avantatges te, a un sol clic. No te la pots perdre, la Marta Moreno i la Mercè Robert tenen un ritme trepidant!

* Pilates, enforteix el teu cos, els teus músculs i la teva ment. La Gemma Samsó que és a la vegada fisioterapeuta, t’ajudarà des del seu coneixement, a millorar en la capacitat respiratòria i a enfortir la zona lumbar i abdominal. Això ens ajuda a prevenir els temuts dolors d'esquena. A més també aporta un creixent enfortiment de l'abdomen i un augment de la flexibilitat i salut muscular. Dorm millor, tingues una millor postura, i passa una estona divertida fent esport. Per a totes les edats!

Gimnàstica i Estiraments. No deixis que se t'encarcari el cos. Evitaràs dolors i aprendràs higiene postural. Fer estiraments amb una bona periodicitat i amb unes correctes taules resulta molt beneficiós: Augmentaràs el rang de moviment articular. Tant joves o adults, les contractures musculars ocasionades per males postures, estudiant, treballant o veient la tele amb el temps poden generar en contractures, aprèn a evitar-les. Redueix els dolors posturals, i busca una eina saludable contra l'envelliment. La Gemma Samsó amb la seva formació en fisioteràpia t’ajudarà molt.

* L'eina antiestress mil·lenària, el Txi-kung. Adopta determinats esquemes respiratoris, realitzant diverses postures i moviments amb gran relaxació, suavitat i concentració. Com va aquest estrès? Vols desconnectar realment i gaudir del teu temps? El txi-kung és la teva activitat. És l'art de fer servir l'energia corporal tal com l'entén la Medicina Tradicional Xinesa. Funciona adoptant determinats esquemes respiratoris, fent determinades visualitzacions i realitzant diverses postures i moviments amb gran relaxació, suavitat i concentració. Deixa que la pau de l’Óscar Pallàs et sedueixi amb aquest art mil·lenari, i relaxa’t que ja et toca!


Ioga. El ioga és una eina de relaxació magnífica tan vàlida per a adults com per nens. Aquesta disciplina mil·lenària t'ajudarà a connectar millor amb tu mateix i a practicar tècniques de relaxació.

Balls en línia- Country- Aquest any tindrem una nova activitat els dissabtes a la tarda I sinó en saps no pateixis que ja hem trobat qui ens n'ensenyi. Una activitat molt divertida per a totes les edats en la que posaràs a prova el teu ritme i el teu estil, T'ensenyarem els moviments preestablerts i les coreografies en línia, i també podràs improvisar i efectuar variacions, sempre que no alterin el número de temps del ball. I no pensis que només sentiràs música Country, ja que l'hem anat adaptant a molts estils musicals.


HORARIS (Cada color és una localització diferent, No són horaris definitius encara)ACTIVITATS AMB HORARIS I PREUS: CLIC AQUÍ


DESCRIPCIÓ DE LES ACTIVITATS: CLIC AQUÍI si no veus la teva, ens pots proposar activitats, i intentarem organitzar-les!


Apunta't a través d'aquest formulari


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Respecta totes les opinions
Gràcies