divendres, 13 de maig del 2016

POSA’T LA GORRA 2016

La Dalia Maspujols, Ajuda'ns a ajudar

Quin honor més gran poder ajudar a l’AFANOC amb el POSA’T LA GORRA 2016!

  L’objectiu principal d’aquesta campanya és el de sensibilitzar a la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que se’n deriven a partir del diagnòstic.
  Mireu, les dades parlen per elles soles. A Catalunya es diagnostiquen entre 170 i 200 casos de càncer infantil cada any en nens de 0 a 14 anys. I no són números només, són nens i les seves famílies. Per ells, per elles, per les seves famílies cal col·laborar amb el POSA’T LA GORRA!
  Com tots sabeu un dels efectes secundaris dels tractaments del càncer infantil, i que tots podem identificar ràpidament, és la pèrdua del cabell. Per aquesta raó, els nens es cobreixen el cap amb una gorra. És per això que des de l'AFANOC han fet de les gorres, el símbol de solidaritat envers tots aquests infants i les seves famílies.
   Mai una sola gorra ha donat tantes i tantes satisfaccions. Regala somriures, premia amb tranquil·litat, ajuda a assolir somnis, dona repòs i descans, de vegades fins i tot ofereix sostre a la La Casa dels Xuklis, una mà amiga, un gest solidari, una abraçada desinteressada, millora un temps que no és massa bonic, tot això i molt i molt més que no us expliquem, queda amagat sota aquesta gorra!
La Dalia Maspujols, Ajuda'ns a ajudar, Posa't la gorra, afanoc, xuclis, cancer, nens
 Així que el 5 de juny, no us quedeu a casa, veniu al POSA’T LA GORRA a Port Aventura!
   Les Dàlies hi serem presents ajudant, fent dues coses en les que podeu participar, tingueu l’edat que tingueu!

   Moure l’esquelet fent ZUMBA AMB LA DÀLIA amb un somriure a la carpa taller que tindrem situada al teatre de la Xina de les 10 fins a les 14h.

  Si tens entre 6 i 12 anys, la Raquel ens farà les coreos i la Marta Moreno ens dirigirà amb les seves cançons i animarà a la gent a que ballin amb nosaltres. Ep, que si aneu amb més menuts, o us voleu sumar a la festa, no patiu, que hi ha lloc per a tots. I la Zumba no és cosa de dones només!




  Regalarem cors per a les plantes de Pediatria dels Hospitals. Farem un taller de cors de paper per omplir les parets de colors i missatges solidaris. Passa’t  pel taller "T'ho diem amb el cor", i en 5 minuts el tindràs fet, i en uns dies, decoraran les plantes d’algun hospital català.



Així que el 5 de juny, no us quedeu a casa, veniu al Posa’t la Gorra de Port Aventura! 

Rasca’t la butxaca, i posa’t una gorra per només 19 eurets amb entrada inclosa, i passa el dia a Port Aventura amb nosaltres!
Ahh!!, que tens passe, ummmmm... pots entrar igual, però també et pots POSAR LA GORRA
Què dius??? Ah, què no pots venir?? Doncs compra la gorra igualment! La pots regalar o te la pots guardar de record. Mira tots els què ja ho han fet, i tu???


Voleu que us portem la gorra a Maspujols? Dóna’ns les teves dades aquí, i abans del  1 de juny te la portarem a casa, omple el formulari

Gràcies a l’AFANOC per deixar-nos ajudar!


Us anirem informant
Salut

2 comentaris:

  1. Buenas noches. Cada año vamos con nuestros hijos y nietos y vale mucho la pena. Yo ya no tengo edad para bailar pero os animaré mucho.

    ResponElimina
  2. Anònima, puedes bailar igual, va anímate, aunque sea sólo un poquito. Y le puedes decir a tus hijos y nietos que se apuntena través del formulaio. ¡Es por una buena causa!

    ResponElimina

Respecta totes les opinions
Gràcies