dimecres, 27 d’abril del 2016

A la nostra Senyu de Patx

La Dàlia de Maspujols

Del Juliol de 2014 a l'Abril de 2016
Només podem i sabem dir GRÀCIES


    Avui li diem a la nostra estimada Maite, senyu de l'activitat de Patchwork durant dos anys a l'Associació, un fins aviat.

   Durant 2 anys la Maite ens ha animat a fer moltes coses; amb ella hem aprés no només a cosir, a fer locabis i aquelles mantes típiques i tòpiques que tots penseu, nooo, què va! Hem aprés el món dels colors, de les formes, a fer mil bosses, mil aplicacions per a que les samarretes, les tovalloles, i els coixins de casa nostra tinguin alegria i color. Amb ella hem fet monogràfics i hem organitzat els Patch-Art, on tot el poble i voltants ha vist què ens ensenyava.

   L'activitat de Patx és amb diferència una de les que ha tingut més èxit. Que ha aplegat a nenes, noies i dones, i ha permès converses, rialles i bons moments intergeneracionals.

   Cada vegada que aneu a casa d'alguna de les que hem fet Patx, i veieu alguna peça de roba, us podem assegurar que la mà de la Maite hi és al darrera. En les idees, en les teles, en els colors, en la manera de cosir-ho o de planxar-ho fins i tot.
   Et volem dir moltes coses Maite, i GRÀCIES, és una paraula que no pot encabir els bons moments que hem passat amb tu, ni la paciència, no te prou lletres gràcies, no és prou gran, no tant com el temps que hem passat amb tu!!


Fins aviat Senyu!!

Les teves estimadíssimes alumnes

SOMRIU, QUE LA VIDA ÉS BELLA, I SI NO T'HO SEMBLA... CANVIA D'ULLERES


La Dàlia de Maspujols



5 comentaris:

  1. Gràcies !!!! Els dimecres ja no seran iguals sense tú . Sens dubte una profesional com la copa d'un pi pero indiscutiblement millor persona !!!!!

    ResponElimina
  2. Tens molta raó Lourdes!Els dimecres seran diferents a partir d'ara. Ben aviat donarem la benvinguda a una nove profe. La Maite seguirà fent-nos monogràfics, i podrem disfrutar de la seva companyia també.

    Sort en la teva nova etapa Maite, i gaudeix molt de la teva jubilació, te l'has guanyat només amb els dos anys que has passat amb nosaltres!

    ResponElimina
  3. gràcies a totes per la confiança, cal donar pas a noves idees i nova gent, ja sabeu que em teniu per tot el que jo us pugui ajudar. Ahir va ser un vespre plé d'emocions contradictories tristes i alegres al mateix temps. Us estaré eternament agraida, un comiat molt, molt emotiu gràcies a totes. Avui amb més tranquilitat he llegit i relligit totes les dedicatories tant especials que meu dedicat, estic "super-orgullosa", tot el matí he anat amb el regal a sobre per "fardar" del regal de les xiques de Maspujols. GRÀCIES, GRÀCIES, GRÀCIES, ja se que ho he dit moltes vegades, pero encara més GRÀCIES !!!!!!!!

    ResponElimina
  4. Fins aviat Senyu!! Gràcies a tu!

    Ets un GRAN RETALL a la vida de moltes dones de Maspujols, que ha quedat cosit per sempre més en el nostre cor.

    T'esperem amb els braços oberts, les tisores a punt i les màquines i agulles enfilades!

    ResponElimina
  5. Us deixem aquí el video que ens ha preparat l'Antònia, i que podeu veure també al Canal Youtube de l'Associaó de Dones La Dàlia de Maspujols https://www.youtube.com/channel/UC2qqlOPHSHImYbHjrI68C3g
    Gràcies

    ResponElimina

Respecta totes les opinions
Gràcies