dilluns, 25 d’abril del 2016


La Dàlia de Maspujols Ajudar

AJUDA'NS A AJUDAR - SANT JORDI 2016- Fundació Esclerosi Múltiple (FEM)


La Dàlia de Maspujols ajudar   Durant la diada de Sant Jordi 2016 , l'Associació de Dones la Dàlia va fer aquest punt de llibre a favor de la FEM Fundacio Esclerosi Multiple, ens queden encara existències, ja que degut a la pluja, vam haver de tancar la parada.

   Vas regalar un llibre?
 I com sabrà ara a quina pàgina es va quedar?
 Aquest punt de llibre és ideal per al llibre de Sant Jordi, i no només és ideal, sinó que també és solidari. 
El vols? El necessites? 
Doncs, és moolt fàcil, demana'l per només 1 euro
 a través del nostre formulari de CONTACTE.
 HEM FET UN DONATIU DE 73 EUROS A LA FEM PEL MULLA'T A MASPUJOLS (14 d'Agost del 2016). Et deixem algunes imatges, tot i esperant que t'animis a comprar algun punt de llibre solidari més. El dia de la festa de presentació de les activitats en tindre'm. Demana el teu!


CONEIXES LA FEM? Aquí t'expliquem algunes coses, i tens més informació a la seva pàgina web 


   La Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) és una entitat sense ànim de lucre que va néixer l’any 1989 a Barcelona i  que treballa amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones afectades per questa malaltia i destinar recursos a la recerca.

   Per realitzar aquesta tasca, la Fundació està implantada a tot Catalunya i disposa de serveis de neurorehabilitació a Barcelona, Reus i Lleida i d’atenció domiciliària a les comarques de Girona.  A més, també ofereix serveis de formació, inserció laboral i servei d’acollida a les persones que acaben de ser diagnosticades. La creació del Centre Especial de Treball, el FEM-CET, permet que moltes persones amb EM es puguin integrar laboralment i els facilita una vida el més normalitzada possible.

   La Fundació Esclerosi Múltiple té un projecte ampli i ambiciós i, alhora, realista amb les necessitats de les persones amb EM i el seu entorn. Es tracta d’un projecte que s’ha anat creant i fent gran amb els anys i que ens ha permès sensibilitzar la societat sobre aquesta malaltia neurològica que afecta més a les dones que als homes i que es diagnostica principalment en persones joves d’entre 20 i 40 anys. Des d’aquest projecte anem afrontant nous reptes, posant l’accent en tot el col·lectiu de persones que pateixen EM i en el seu entorn.


Gràcies per ajudar-nos a ajudar-los!
Salut!

4 comentaris:

  1. M'agrada molt! On el puc encarregar? L'envieu a casa?
    Gràcies!

    ResponElimina
  2. Bon dia Anònim/a! com que ets anònim no sabem com fer-te arribar el punt de llibre solidari! Què et sembla si contactes amb nosaltres a través del formulari que tenim a CONTACTE o si vols fes un clic aquí http://daliademaspujols.blogspot.com.es/p/blog-page_25.html

    La inicativa està anant molt bé, va que se'ns estan acabant, si en volsun, contacta amb nosaltres, o si vas pel poble i veus alguna Dàlia, li dius... EN VULL UN!

    GRÀCIES PER AJUDAR-NOS A AJUDAR!

    ResponElimina
  3. Si els teniu encarregats no patiu que us els guardem. Els tenim al local de l'Associació, o si voleu us els podem portar a la paella popular de les festes de Sant Marc 2016


    GRÀCIES PER AJUDAR-NOS A AJUDAR!

    ResponElimina
  4. Gràcies pels 73 euros de donatius!

    Encara ens en queden, oi que en vols algun més? No te n'has adonat, però et fa falta pel llibre que estàs llegint! Encarrega el teu!

    ResponElimina

Respecta totes les opinions
Gràcies