dimarts, 28 de febrer del 2017

1er Concurs de Videocontes

PRIMER CONCURS DE VIDEOCONTES

  

Escriu el teu conte, enregistra’l amb amics o amb la família, i participa en el primer concurs de videocontes curts de La Dàlia de Maspujols!

#dalia2017 #daliademaspujols, Associació de Dones La Dàlia de Maspujols, Sant Jordi 2017, #santjordi2017


Posa-li ales a la imaginació. 
Busquem contes curts que ens expliquin històries de Dàlies i flors, de Caragols que viuen aventures per jardins, parcs, o per la nostra riera. 
Busquem, contes que parlin de Maspujols.
Si creus que pots escriure’l, si creus que amb un telèfon mòbil, una tauleta o qualsevol càmera el podries enregistrar, només cal que ens diguis com ens el vols fer arribar!

I per què videocontes?

Doncs perquè enguany per Sant Jordi, farà un any que vam estrenar el nostre blog de L’Associació de Dones  La Dàlia, i els nostres perfils per moltes de les Xarxes Socials. Una altra raó és perquè hi ha mil maneres d’explicar els contes, i si els heu escrit vosaltres, i amb la vostra veu sempre seran els millors! Revisa les bases del concurs, i ves pensant JA en la teva història.


Fixa’t quines bases més senzilles! Contes curts que expliquen històries de Dàlies, de Caragols i de Maspujols!

1.      Escriu la teva historia, el teu guió o les teves notes. Ho pots fer individual o en equip o en família.
2.      Enregistra el conte curt, de no més de 5 minuts de durada. Enregistra’l sempre en horitzontal, així es veurà bé en totes les plataformes i xarxes socials.
3.      Si vols ser-ne el protagonista disfressat, endavant! Sinó, pots utilitzar fotos, imatges o ninots que siguin els teus protagonistes.
4.      Si utilitzes música, ens has de dir de qui és, ja que anomenarem a l’autor per a no s’enfadi.
5.      Si ets menor d’edat, l’ha de presentar el teu pare, mare o tutor legal. Ens has de donar les teves dades. Nom i edat per a registrar-te com a escriptor/a i director/a. Si sou un equip, ens cal de tots els participants.
6.      Si no saps com fer-nos arribar el videoconte, contacta amb nosaltres i te n’ensenyarem.
7.      El videoconte curt el pujarem a les nostres xarxessocials durant uns quants dies, gairebé 3 setmanes.
8.      Has d’animar als teus amics i familiars a que hi escriguin comentaris, els comparteixin i posin m’agrada o m’encanta a les nostres publicacions. No podem controlar les vostres, ens sap greu.
9.      Aquells vídeos que tinguin més m’agrada, comparticions i comentaris, seran els guanyadors. Demana el teu vot!
10.   El dia de Sant Jordi, a la Plaça del Poble, anunciarem els guanyadors i guanyadores, i hi haurà premis per: el videoconte més votat, el més comentat i el més compartit.

 I com anem de dates?

Si et vols presentar, pensa-ho, enregistra’l i fes-ho com més aviat millor.  Els videos els començarem a publicar el dia 8 de març dia internacional de la dona.

A mesura que els anem rebent, els pujarem a les nosters xarxes socials, a totes elles que ens permetin pujar vídeos. Ens has de deixar 2 dies des de que ens els envíes. T’avisarem quan ho fem, no pateixis.

El dia 9 d'ABRIL  finalitza el termini d’acceptació dels teus videocontes curts.(AMPLIAT)

I fins quan hi ha temps per a votar?

No pateixis que fins al 18 d’abril es podran votar els vostres videocontes. Recorda que pots demanar el vot per tots els mitjans que se t’acudeixin, així que no et ratllis la closca caragol, ni deixis que se’t marceixi cap pètal dàlia.

Si tens dubtes, pregunta i et respondrem. 

Ajuda’ns a que la cultura arribi a tots els racons del món, a través de les xarxes també!


NOTA: Totes les imatges que ens faciliteu, apareixeran en el canal Youtube, I les NOSTRES xarxes socials i seran adjuntades al nostre blog. Si participeu en aquest concurs ens heu de donar permís per a difondre-les. Si teniu algun dubte poseu-vos en contacte amb nosaltres.

 #dalia2017 #daliademaspujols  #dalietes, Associació de Dones La Dàlia de Maspujols, Sant Jordi 2017, #santjordi2017

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Respecta totes les opinions
Gràcies