dijous, 16 de març del 2017


La Dàlia Emprenedora amb l'Àngels Rodríguez   Aquesta setmana a la Dàlia Emprenedora parlem amb l’Àngels Rodríguez, consultora de bellesa, mare, àvia, amiga, dona, emprenedora i entusiasta del bon gust a través dels productes que utilitza personalment i promociona, la prestigiosa marca americana Mary Kay.


   La trajectòria de l’Àngels en el món laboral i sobretot pensant en cuidar a les dones per dins i per fóra és llarga. Des de molt joveneta ja treballava en una coneguda fàbrica de sabates de Reus, i de mentre cursava els seus estudis de perruqueria. Fent de perruquera va aprendre a que les dones es miressin també amb els seus ulls, aconsellant-les i fent-les sentir més guapes. Però no només ha cuidat les dones per fora, sinó que també des de la parada d’alimentació del Mercat Central de Reus ha estat anys assessorant a les seves clientes sobre què menjar i com fer-ho per sentir-se millor a través de l’alimentació saludable. L’Àngels tota la vida ha treballat amb i per dones, i és justament per aquest motiu que va decidir emprendre, i entrar a formar part de la prestigiosa casa comercial de productes i línies de bellesa per a dones Mary Kay. 


#ladaliademaspujols #ladaliaemprenedora #ofertesperadalies
    Quan li preguntem :-“Per què d’una parada del mercat a una assessora de bellesa?”, ens respon amb veu entusiasta que aquest canvi el va fer per cuidar encara més a les dones, perquè ella va decidir caviar també, com a fita per autosuperar-se i marcar-se com a objectiu decidir què volia fer amb la seva vida i agafar-ne les regnes. La casualitat la va portar a una sessió de Mary Kay, i a un oferiment en ferm d’entrar a formar part de l’equip assessor de la marca, amb una formació i un suport d’un equip d’assessores, de les que en parla meravelles.  

   Afirma que li encanta la seva feina, perquè se n’adona de que és capaç d’ajudar a la gent, augmentant la seva autoestima, i sentint-se més valorada. I ja ho diuen que en les sessions de perruqueria i maquillatge, s’escapa més d’una confessió. Ella ha rebut molta formació continuada per part de l’empresa, no només per a conèixer a fons els productes que promociona, sinó també per aprendre la millor manera d’aplicar-los en cada clienta. 

   Li hem demanat directament: -“Àngels, què és assessorar?” Ens comenta que el primer que cal aprendre per a ser una bona assessora és conèixer la pell de cada persona que es posa a les seves mans. Llavors, les recomanacions, les pautes d’aplicació, els consells de bellesa, i els lots de productes més adequats es creen sols per a cada necessitat. Ens comenta que el més important com molts pensaríem, no és anar ben maquillat, ja que si per sota no portem una pell ben cuidada, mai aconseguirem un maquillatge ben equilibrat i durador. “- Amb la neteja, hidratació, peeling, mascaretes, protector solar, i una bona alimentació i consum d’aigua, aconseguirem una pell cuidada i que envelleix molt més lentament.”- Un gran consell per a totes les edats.

   "-I si ens planifiques un assessorament?". Amb un somriure ens diu que per a fer-lo complert ens caldran tres sessions. La primera descobrir per quin tipus de pell tenim i saber com l’han de cuidar. Disposa també d’una segona sessió molt relaxant de spà de mascaretes per a tot tipus de pell, de neteja, purificació i hidratació, perquè la pell te molta memòria. Ens diu també, que no només cal mirar la pell, que és necessari conèixer què hi ha sota aquesta pell, és a dir, la personalitat de cada persona. Per a cada moment, i en la tercera sessió, l’Àngels t’aconsella sobre quin maquillatge és el més adequat, per a una primera cita, per a semblar que vas amb la cara rentada, però realment portes un maquillatge dissenyat a mida per a semblar més senzilla i jove, o et fa un disseny a mida per a una festa.

   Si ho vols, ho pots fer de forma individual, o amb una colla d’amigues, o li vols regalar a la teva mare, a la teva filla o a la teva sogra, tant se val. L’Àngels es desplaça al teu domicili, maleta en mà, amb els productes Mary Kay, i t’ofereix l’assessorament que desitgis. Ens les imatges podeu veure la diferència entre un abans i un després, amb una sessió de maquillatge per al dia a dia.

#ladaliademaspujols #ladaliaemprenedora #ofertesperadalies#ladaliademaspujols #ladaliaemprenedora #ofertesperadalies

   Com moltes emprenedores, la seva oficina  és casa seva,  i el seu lloc de treball, la casa del seu client en un radi de prop de 100 km a la rodona, o al Saló que tenen junt amb altres assessores, i que podeu veure a les imatges. Ens explica que el servei que més li demanen les seves clientes és un set de netejador, hidratants i sèrums. I us podem confessar, que aquí l’entrevistadora, l’hem provat que van molt i molt bé. I no us equivoqueu, que l’Àngels no només treballa per a les dones, i no penseu que són els homes els que regalen els productes i les sessions, que també, sinó que cada vegada més, el col·lectiu masculí es cuida més la pell. Els homes utilitzen també correctors d’ulleres, exfoliants, cremes hidratants, productes per cuidar la seva barba. Sorpresa! Que els homes també tenen secrets de bellesa. Ens confessa que hi ha molts homes que agafen els productes corporals de les seves parelles, i de vegades d’amagat.

   L’agenda de l’Àngels està programada al detall, i la planifica en funció de les necessitats de la seva vida laboral i familiar. I encara li queda un ratet, petit pels seus hobbies. La constància és la qualitat més important per emprendre, tot i que la casualitat la va portar a ser assessora, ha estat la tenacitat i l’esforç el què l’ha posicionat dins de l’empresa. Quan li preguntem :-Què canviaries si haguessis de tornar a començar?”, ens respon amb cara de satisfeta:-“No canviaria res, la feina que faig m’agrada, i em fa feliç”-.


   Si ets Dàlia, l’Àngels us ofereix, entre d’altres les sessions que ens ha comentat i que us recordem:

   1. Descobrir-te la teva tipologia pell tenen i consells personalitzats de com tenir-ne cura.
   2. Fantàstic spà de mascaretes per a tot tipus de pell
   3. Curs de maquillatge Express per a cada situació
   4. Tots ells amb productes Mary Kay d’altíssima qualitat, sense compromís de compra.
   5. També us ofereix interessants pacs regal per a amigues, amb algunes de les sessions, amb fins a 10 persones. Si no saps què regalar-li, i la vols veure contenta i guapa, contacta amb l’Àngels, i t’ho prepararà amb molt bon gust i serà una gran sorpresa per ella, sessió i productes..
   6. La teva filla fa anys i li vols organitzar una festa sorpresa? Doncs contacta amb l’Àngels i planifica amb ella la festa somiada per a totes les adolescents presumides. Primeres cremes, primers maquillatges, maquillatges suaus o que sembli que van amb la cara rentada,...
   7. Vols regalar-li a la teva parella pel dia de la mare, el dia del pare, o el dia que us ve de gust un pac individual o per parelles d’alguna de les sessions amb productes. L’Àngels amb la seva discreció i els seus productes us seduirà a tots dos. 
  8. Que es jubila la teva companya de feina preferida, i si li prepares una pre-festa sorpresa  amb productes Mary Kay? Jubilar-se és l’inici d’una nova vida, i perquè no començar-la ben guapa?
    9. Vols quedar amb les amigues i passar una tarda relaxant, parlant de maquillatge, de productes de cura corporal, o fent una sessió personalitzada? Doncs ja saps amb qui has de parlar.


    Dàlia si no saps com t’has de cuidar, fes lluir bé els teus pètals fent un assessorament amb l’Àngels. Deixa de creure’t que et cuides, i pregunta si el què fas és realment el que més li convé a la teva pell. Tot això, i molt més et pot oferir l’Àngels, la teva cara és la teva targeta de presentació, i ho és per a tota la vida.


Contacta amb l'Àngels per Facebook#ladaliademaspujols #ladaliaemprenedora #ofertesperadalies


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Respecta totes les opinions
Gràcies