dissabte, 26 de maig del 2018

Aquest 2018, en fem 18!

Les bufes amb nosaltres?

Avui, 26 de maig del 2018, ens fem grans, i no només perquè tu has estat al nostre costat tot aquest temps, sinó perquè avui fa 18 anys que des d'una idea, vam plantar una patata d'una dàlia, i d'ella n'ha crescut un gran pom: L'Associació de Dones de La Dàlia.

Avui lluïm gràcies a la voluntat d'unes dones que sense por van creure en un projecte. Ens hem fet grans gràcies a que vosaltres heu estat regant cada una de les Dàlies, de les activitats, dels tallers, de les sortides i les festes. Heu estat abonant-les i cuidant-les com si l'Associació fos vostra. I ho és, ja que sense les Dàlies, les Dàlies Júnior i les Dalietes, i molts caragols que han ajudat també, mai hauriem florit.

Ens fem grans gràcies a vosaltres, i seguirem florint any rere any si entre totes, i tots, seguim gaudint dels moments que compartirem en un test o plantades a terra.

Una Dàlia no és res sense els seus pètals, una Dàlia creix millor al costat d'una altra Dàlia.

Ajuda'ns a bufar ben fort les espelmes, que aquesta festa d'aniversari és també teva!

Salut des de #ladaliademaspujols!

#Dalia18 , Al 2018 en fem 18, La Dàlia de Maspujols





#Dalia18 , Al 2018 en fem 18, La Dàlia de Maspujols
I ja n'han passat 18 a La Dàlia

Un record molt entranyable per totes les Dàlies que s'han marcit aquests anys, i un somriure ben gran per totes les que heu florit al nostre costat.

#Dalia18 , Al 2018 en fem 18, La Dàlia de Maspujols

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Respecta totes les opinions
Gràcies