dijous, 3 de maig del 2018

Canvi d'armari solidari Primavera 2018

Canvi d'armari solidari Primavera 2018



  #ajudansaajudar, #dalia2017, #maspujols, AJUDA'NS A AJUDAR, la Dàlia, la Dàlia de Maspujols, La Dalia Maspujols, Les Dalies

Ens ajudes a fer el canvi d'armari solidari de Maspujols?



    Des de l'Associació de dones La Dàlia de Maspujols, us volem fer una proposta diferent, per aconseguir que aquest canvi d'armari tingui una finalitat solidària.

    Canviar la roba que vosaltres ja no us poseu i penjar-la a un altre armari. La que ja no utilitzem però que està en bones condicions, ens la podeu portar els dimecres del mes de Maig de 18 a 20 hores, al Local de l'Associació, o si vens a alguna activitat al Local, i així podrà ser aprofitada per persones amb menys recursos.

 Roba i complements de totes les edats. Recordeu que tot ha d'estar net. Si vosaltres no us ho posaríeu, no els hi donarem a ells, oi? 



Hem recollit 800 kg de roba en les darreres 3 edicions. I en aquesta?



  Volem aconseguir almenys 200 kg de roba solidària , així que quan ens vingueu a portar-la la pesarem, us farem un foto, i si ens deixeu, la publicarem a les nostres xarxes socials. 


Si resulta que no pots venir aquell dia, contacta amb nosaltres i ja quedarem per a que ens la donis.



 #ajudansaajudar, #dalia2018, #maspujols, AJUDA'NS A AJUDAR, la Dàlia, la Dàlia de Maspujols, La Dalia Maspujols, #LADALIADEMASPUJOLS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Respecta totes les opinions
Gràcies