diumenge, 16 d’octubre del 2016

Canvi d'armari solidari Tardor Hivern 2016 #ajudansaajudar, #dalia2016, #diadelamare2016, #ladalia2016, #maspujols, AJUDA'NS A AJUDAR, la Dàlia, la Dàlia de Maspujols, La Dalia Maspujols, Les DaliesEns ajudes a fer el canvi d'armari solidari Tardor Hivern 2016 de Maspujols?


    Des de l'Associació de dones La Dàlia de Maspujols, us volem fer una proposta diferent, per aconseguir que aquest canvi d'armari tingui una finalitat solidària.

    Canviar la roba que vosaltres ja no us poseu i penjar-la a un altre armari. La que ja no utilitzem però que està en bones condicions, ens la podeu portar el proper 30 d'octubre de 12 a 14 hores, al Pati de les Escoles Velles, i així podrà ser aprofitada per persones amb menys recursos.

 Roba i complements de totes les edats. I com a novetat, sabates per als camps de refugiats sirians. Recordeu que tot ha d'estar net. Si vosaltres no us ho posaríeu, no els hi donarem a ells, oi? 

En la última edició vam recollir 200 kg de roba. I en aquesta?


   Tens temps aquell dia i ens vols venir a ajudar? Totes les mans seran benvingudes. Ens envies un missatge o un e-mail, o un piulada i et posarem a la llista de voluntaris.

  Volem aconseguir almenys 100 kg de roba solidària i sabates, així que quan ens vingueu a portar-la la pesarem, us farem un foto, i si ens deixeu, la publicarem a les nostres xarxes socials. Si resulta que no pots venir aquell dia, contacta amb nosaltres i ja quedarem per a que ens la donis.

 #ajudansaajudar, #dalia2016, #diadelamare2016, #ladalia2016, #maspujols, AJUDA'NS A AJUDAR, la Dàlia, la Dàlia de Maspujols, La Dalia Maspujols, Les Dalies

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Respecta totes les opinions
Gràcies