divendres, 25 d’agost del 2017

18 ena festa de la Dona

 #ladaliademaspujols, Associació de Dones La Dàlia de Maspujols, la Dàlia, la Dàlia de Maspujols, XVIII ena Festa de la Dona a Maspujols

Un any més arriba la  Festa de la Dona, que l’Associació de Dones La Dàlia de Maspujols organitza el primer cap de setmana de setembre. És un cap de setmana on les Dones, com no, som les protagonistes de la Festa. Les Dàlies ens reunim juntes i fem créixer la festa una vegada més. Totes les nenes, noies i dones, de totes les edats per primera vegada en anys, podran participar de la festa! Des del naixement si vols!

El programa previst és:

Exposició de Pintures


2 de Setembre  a les 19.00h – A la Sala d’Exposicions de l’Ajuntament de Maspujols- Inauguració de l’exposició de pintures, aquarel·les, olis i retrats de l’artista Carme Fonts Julvé.
3 de Setembre de les 12.30 a les 13.45h - Es podrà visitar l’exposició de pintures.


18è dinar de germanor de l'Associació de Dones "La Dàlia"


COM M'HI APUNTO?  Fàcil, fàcil. Només donant un nom i cognoms. Recorda que el dinar va a càrrec de l'Associació, així que no hi pots faltar. 
   1- Les sòcies que vulguin venir, s’han d’apuntar a través dels diversos grups de WhatsApp o correu fins el dimarts 29 d’agost. Recordeu que heu de dir si voleu de segon plat : Lluç o Pollastre. Data límit 29 d'agost.
2- També us podeu apuntar el dissabte dia 26 d’agost a la tarda, al local de l’Associació, mentre es realitza la Presentació de les activitats del proper curs, i gaudiu de les Tapes solidàries
IMPORTANT: Us demanem que aquelles persones que tinguin previst venir al dinar i al final no ho puguin fer, aviseu per tal de fer les previsions correctes dels menjars a servir. No cal llençar menjar.

  El diumenge dia 3, a les 13:45 h Obertura de la sala del Casal. Vine ben guapa i amb ganes de festa, de riure i menjar! I no pateixis que des de l'entrada, ja t'esperem sorpreses. Així que entra amb els ulls oberts i els sentits desperts. Ningú no et prendrà el lloc, no cal córrer. Tothom hi te un seient assignat, i hi hauran .... SORPRESES!!!
 XVIII ena Festa de les Dona a Maspujols, #ladaliademaspujols, Associació de Dones La Dàlia de Maspujols, la Dàlia, la Dàlia de Maspujols,
    Com que ENCARA NO ETS UNA DÀLIA? 
Doncs fes-te sòcia JA!
Que només per 16 euros l'any, ja tens el dinar pagat!
   

 XVIII ena Festa de les Dona a Maspujols, #ladaliademaspujols, Associació de Dones La Dàlia de Maspujols, la Dàlia, la Dàlia de Maspujols,
Que ets mare, padrina o àvia, i VOLS FER CRÉIXER UNA DALIETA? 
Doncs enguany per primera vegada les menors de 12 anys també podran participar a la festa. Si les acompanyes, podran gaudir del dinar, i de les sorpreses! Fes-la Dalieta abans del dia 29 d'agost i podrà venir, i gaudir del menú de les Dàlies grans. 

Saps que t'hi esperem, oi? Ajuda'ns a fer créixer una mica més la festa. 

Una Dàlia sense els seus pètals no és una Dàlia!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Respecta totes les opinions
Gràcies