dilluns, 21 d’agost del 2017

Les teves activitats!

Les teves activitats pel curs 2017-2018!

#ladaliademaspujols, 2017, 2017, activitats, Associació de Dones La Dàlia de Maspujols, Curs, Dones, La Dalia, la Dàlia, Maspujols, PresentacióAQUÍ TENS LES TEVES ACTIVITATS EXTRA-LABORALS


  

 Pensant en les extra-escolars dels teus fills i nets? I

SI PENSEN EN LES TEVES??? 

El proper 26 d'agost a les 17h al Pati de les Escoles Velles de Maspujols us les presentarem. 

Ara si vols ja pots apuntar-te a les activitats que la Dàlia organitza pel proper curs. MIRA QUINA LLISTA MÉS LLARGA! AL FINAL HI TENS HORARIS, PREUS, DOCENTS I UN FORMULARI PER APUNTAR-TE!


*Patchwork per a grans i petits. Has vist ja el post que vam escriureEl patchwork és un teixit fet per la unió de petites peces de teles cosides entre si per les vores. S'ha convertit en els darrers anys, en un dels tipus de costura més populars entre els amants de les manualitats. Qui diu petites peces, pensa en minúscules peces exactes tallades perfectament. Unir peces permet no només fer colxes i coixins com tots penseu, sinó que obre les possibilitats cap a moltes peces que poden ser d’utilitat en el dia a dia. El fet per un mateix, DIY do it yourself, com en diuen els americans, ha fet créixer de forma espectacular l’afició per tornar a cosir. Comença a explorar les possibilitats de la teva creativitat. Saps una cosa, si ho vols, ho pots fer possible amb el patchwork. Aprèn creant i desenvolupant divertides peces de costura per a tu, als teus fills, amics o familiars amb l'Anna Jover!


Zumba, amb molta marxa, fent esport i salut. Una activitat consolidada a Maspujols. Marxosa, divertida, que et fa pujar l'autoestima, et fa cuidar el cost, t'allibera de l'estès, i amb la que  riuràs i molt, mentre et poses en forma. Mira quins avantatges te, a un sol clic. No te la pots perdre, la Marta Moreno i la Mercè Robert tenen un ritme trepidant!

* Pilates, enforteix el teu cos, els teus músculs i la teva ment. La Gemma Samsó que és a la vegada fisioterapeuta, t’ajudarà des del seu coneixement, a millorar en la capacitat respiratòria i a enfortir la zona lumbar i abdominal. Això ens ajuda a prevenir els temuts dolors d'esquena. A més també aporta un creixent enfortiment de l'abdomen i un augment de la flexibilitat i salut muscular. Dorm millor, tingues una millor postura, i passa una estona divertida fent esport. Per a totes les edats!

Gimnàstica i Estiraments.  No deixis que se t'encarcari el cos. Evitaràs dolors i aprendràs higiene postural. Fer estiraments amb una bona periodicitat i amb unes correctes taules resulta molt beneficiós: Augmentaràs el rang de moviment articular. Tant joves o adults, les contractures musculars ocasionades per males postures, estudiant, treballant o veient la tele amb el temps poden generar en contractures, aprèn a evitar-les. Redueix els dolors posturals, i busca una eina saludable contra l'envelliment. La Gemma Samsó amb la seva formació en fisioteràpia t’ajudarà molt.

* L'eina antiestress mil·lenària, el Txi-kung. Adopta determinats esquemes respiratoris, realitzant diverses postures i moviments amb gran relaxació, suavitat i concentració. Com va aquest estrès? Vols desconnectar realment i gaudir del teu temps? El txi-kung és la teva activitat. És l'art de fer servir l'energia corporal tal com l'entén la Medicina Tradicional Xinesa. Funciona adoptant determinats esquemes respiratoris, fent determinades visualitzacions i realitzant diverses postures i moviments amb gran relaxació, suavitat i concentració. Deixa que la pau de l’Óscar Pallàs et sedueixi amb aquest art mil·lenari, i relaxa’t que ja et toca!


Ioga. El ioga és una eina de relaxació magnífica tan vàlida per a adults com per nens. Aquesta disciplina mil·lenària t'ajudarà a connectar millor amb tu mateix i a practicar tècniques de relaxació.


* Psicomotricitat per a nens de 0 a 3 anys, i per a nens de 3 a 6 anys. Són interaccions cognitives, emocionals i simbòliques que et permetran connectar amb els teus fills. Activitat per a Dalietes i per a nens, que ens farà la Mariona Gómez. Els teus petits podran prendre consciència  sobre moviments que realitzen a través dels patrons motors, milloraran les seves habilitats sensorio-motrius, i amb els més petits podràs enfortir els vincles entre mare i fill. 

* Català per adults  A l’escola no en vas aprendre. De gran sempre has pensat que ho faries. Doncs ara ha arribat el moment! Aprèn a escriure en català, sense presses, poc a poc i amb bona lletra. En grups molt reduïts i amb voluntat, podràs fer que els teus missatges els entengui tothom. Mai és tard per aprendre’n! Adreçat a adults amb nivell bàsic de català, catalanoparlants o adults amb voluntat d’aprendre de manera dinàmica i divertida. Llegir i escriure no és només cosa de la canalla.

Ho envio jo! El telèfon mòbil i l'ordinador ja no se't resistiran més! Si no els saps fer servir serà per què no vols. A la Dàlia te n'ensenyarem, ja no caldrà que li preguntis més als teus fills.    Les noves tecnologies ens poden ajudar de forma extraordinària en el nostre dia a dia, i ens donen la possibilitat d'ampliar els nostres coneixements, i horitzons fins a on la nostra ment ens ho permeti. Però no han de ser un escull, ni una limitació, esperant a que altres et facin allò que tu necessites. No es pot pretendre fer un programa igual i igualitari per a tots, ja que els coneixements, les necessitats i les habilitats de cada usuari, són i seran sempre diferents. La Núria ofereix sessions de forma individualitzada segons les teves necessitats. Deix d'esperar a què els altres t'ho facin, i Aprèn-ho tu! Fes un cop d'ull al blog que t'hem preparat: http://hoenviojo.blogspot.com.es/


Teles de molts colors. Patchwork infantil fins a 11 anys per a nens i nenes. Inicia'ls en l'art del fil i l'agulla. No podràs dir que els més petits no saben ni enfilar una agulla!  Per als més jovenets serveix per a treballar la psicomotricitat més fina, la punteria i la creativitat. I no és cosa només de nenes. Els nens també hauran de saber cosir-se un botó. És una activitat que realitza la Sara Lainez en col·laboració amb l’AMPA de l’Escola de Maspujols

HORARIS (Cada color és una localització diferent, No són horaris definitius encara)


#ladaliademaspujols, 2017, activitats, Associació de Dones La Dàlia de Maspujols, Curs, Dones, La Dalia, la Dàlia, Maspujols, Presentació,

ACTIVITATS AMB HORARIS I PREUS: CLIC AQUÍ


DESCRIPCIÓ DE LES ACTIVITATS: CLIC AQUÍ
I si no veus la teva, ens pots proposar activitats, i intentarem organitzar-les!

Apunta't a través d'aquest formulari

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Respecta totes les opinions
Gràcies