divendres, 29 de juliol del 2016

Pokémon GOrra Solidària

La Dàlia de Maspujols, Pokémon GOrra Solidària pro Afanoc, Càncer, Cáncer, Nens, Solidaritat

 

Pokémon GOrra Solidària pro Afanoc

La Dàlia de Maspujols, Pokémon GOrra Solidària pro Afanoc, Càncer, Cáncer, Nens, Solidaritat   Pokémon GO està fent furor entre la població mundial, i per si no ho sabeu, Maspujols és ben ple d’aquests animalons virtuals. Cases, carrers, places i fins i tot als comerços. Un fenomen que s'està estenent a una velocitat de vertigen. Els nens i adolescents no són aliens a la caça de Pikachu i companyia,  així què, per què no organitzar una Pokémon GOrra a favor dels nens amb càncer? Segueix llegint que  t'ho expliquem tot, què és? I evidentment què farem?

   Fa mes d’un mes, la majoria dels adolescents, i adults de més de 40 anys desconeixíen què era Pokémon GO, un joc de Nintendo. Pot ser que haguéssiu vist la sèrie d’animació que feien per televisió, i vist en alguna motxilla de l’escola o pedaç de pantalons o dessuadora amb el seu Pikachu. No obstant això, des que va sortir a la llum Pokémon GO, el joc ha estat descarregat en els telèfons mòbils de milions de persones a tot el món, i evidentment, Maspujols no en podria ser menys.

   Probablement heu vist colles de joves, de fora del poble, que ronden, no gaudint de les vistes, sinó enganxats al telèfon mòbil i comentant en veu alta “El meu Jolteon està lluitant contra 4 Rattas!”... si parlen en japonés, per això la majoria no els entenem.

   L'accés a la tecnologia dels nostres nens i adolescents, cada vegada més generalitzat ja edats més primerenques, ha fet que el fenomen Pokémon GO s'hagi estès a les llars de tot el món al mateix ritme frenètic que a la resta de països en què l'aplicació està disponible.


Però, què és Pokémon GO i com es juga???

   Pokémon GO és un videojoc d'aventura basat en la realitat augmentada. És la visió d'un entorn real a través d'un dispositiu tecnològic, que combina elements reals amb altres virtuals, com el que veieu a la imatge. En què consisteix el joc? Doncs  a grans trets, en caçar personatges de la saga Pokémon amagats en el món real, amb ànim competitiu. Pikachu, Dragonite, Snorlax, Lapras, Arcanine són alguns dels que més busquen els jugadors.

   El més nou d'aquest videojoc és que l'usuari ha de sortir al món real, al carrer, per aconseguir atrapar els esmunyedissos personatges. Sempre mitjançant el dispositiu mòbil, ha de recarregar les boles (pokéballs) amb els que els caça a les pokeparades, ha d’entrenar els seus pokémons en gimnasos ... i sabeu una cosa, de tot això en tenim a Maspujols!!!

La Dàlia de Maspujols, Pokémon GOrra Solidària pro Afanoc, Càncer, Cáncer, Nens, Solidaritat

I què és la Pokémon Gorra Solidària pro AFANOC?

   És una activitat solidària marxosa i molt activa que tindrà com a excusa els Pokémons. La farem el proper 6 d’agost a partir de les 10 del matí a la pista Poliesportiva. Maspujols s’omplirà de Pokémons Solidaris acompanyats de Xuclis, de festa, gresca i solidaritat. 

   De les 9,30 a les 10 del matí: Inscripcions. Et donarem les instruccions per anar a caçar aquests animalons solidaris pel poble, pels carrers, per les cases, pels balcons. Podreu caçar els solidaris, i els del joc. I si no sou del poble no patiu, que us donarem un plànol, i tindreu moltes pistes per anar pujant de nivell.
  

La Dàlia de Maspujols, Pokémon GOrra Solidària pro Afanoc, Càncer, Cáncer, Nens, Solidaritat    De les 11,00 a les 12,30h. Heu de baixar a la pista poliesportiva una altra vegada! La caça de pokémons seguirà, però d'una manera moolt diferent. Es sumaran a la festa les zumberes de Maspujols i voltants. Ja veureu quin ritme portaran, i podeu ballar amb elles, i amb moltes d’altres que vindran de diversos municipis del voltant. Aniran sortint pokémons a l’activitat de Zumba Solidària. No patiu que seguireu caçant! Mentre ballem, també hi haurà tallers  per si els voleu fer en família.

   De les 12,30 a les 13.30h, si no heu acabat d'atrapar animalos solidaris, hi podeu tornar. I sinó feu activitats amb nosaltres.

  Durant el matí hi haurà sorteigs solidaris, i premis d'empreses col·laboradores, no us ho heu de perdre! Podreu col·laborar amb l'AFANOC en totes les activitats que fem, i comprar-los articles solidaris.
La Dàlia de Maspujols, Pokémon GOrra Solidària pro Afanoc, Càncer, Cáncer, Nens, Solidaritat
  Ah, i... porteu banyador, que a la festa també ens remullarem...

 Us podeu inscriure per només 1 euro SOLIDARI, i si voleu fer algun donatiu més, a les pokeparades, i a les zones de recàrrega, als tallers, ho podreu fer. Podeu participar en modalitat equip, o individual, en família, o be de solterons. Penseu de portar el telèfon o una càmera de fotos per a caçar-los, i boli. Com que farà calor, i molt de sol, podeu comprar la gorra solidària del Posa’t la Gorra 2016.

Tothom atent a les xarxes socials que anirem desvelant-vos sorpreses!


DADES IMPORTANTS

  • Dia 6 d'agost del 2016
  • A Maspujols (Tarragona)
  • De les 9.30 a les 14 h aproximadament
  • Activitats en família, per a grans i petits
  • Activitats per a caçadors de Pokémons també, no cal que siguin nens
  • Zumba solidària
  • Premis i sorteigs solidaris pro AFANOC
  • COM ARRIBAR a LA PISTA POLIESPORTIVA amb Google Maps
  • Porteu: calçat còmode, càmera de fotos, telèfon mòbil, tauleta,  un boli, banyador, tovallola i moltes ganes de ballar i passa-ho be. I almenys 1 euro per a les inscripcions.
  • Podreu fer donatius pro Afanoc per tot el municipi 




 


Coneixeu als xuclis i l'AFANOC?

   Els Xuklis són uns petits personatges creats per la il·lustradora Roser Capdevila, autora de les Tres bessones, i l’arquitecte Dani Freixes. Aquests personatges es diuen Xuklis perquè tenen la virtut de “Xuklar” els mals rotllos que apareixen a l’entorn familiar arrel del diagnòstic de càncer. Els Xuklis ja fa temps que fan feina als hospitals, s’amaguen a sota els llits, darrere les portes i a tots el racons imaginables per tal de que ningú els pugui veure... excepte els nens i nenes. Tindrem la gran sort de veure'ls a Maspujols fent-los-hi la guitza als pokémons. Mireu tots els xuclis que hi ha aquí. 

   Ja us vam presentar a l'AFANOC en les activitats que vam fer pel Posa't la Gorra 2016. Si voleu recuperar el post, feu un clic aquí.

Qui col·labora en aquesta festa?

Organitza 

La Dàlia de Maspujols, Pokémon GOrra Solidària pro Afanoc, Càncer, Cáncer, Nens, Solidaritat



Col·labora


Vols ser empresa col·laboradora? Clic a CONTACTE

Vols descarregar el cartell per imprimir-lo: Clic aquí

T'interessa entrevistar-nos? Clic aquí



Com col·laboren?


  • Atualcance Publicidad & Marketing cedeix l'equip de música i al DJ
                       
  • Legum Pertiam i +Events col·laboraran amb un premi tecnològic
La Dàlia de Maspujols, Pokémon GOrra Solidària pro Afanoc, Càncer, Cáncer, Nens, SolidaritatLa Dàlia de Maspujols, Pokémon GOrra Solidària pro Afanoc, Càncer, Cáncer, Nens, Solidaritat

  • Speede Dog's regala un rentat de gos a la seva perruqueria canina









  •  Els Milubis cedeixen 2 pack (5 consumicions + copa) per la fira del vi que es celebrarà a Maspujols a la Pista Piliesportiva a  partir de les 18h. 

  •                                                  


    • Tres Segons organitza activitats per a famílies de les 11 a les 12.30 h.
                                                            


                                                           



    La Dàlia de Maspujols, Pokémon GOrra Solidària pro Afanoc, Càncer, Cáncer, Nens, Solidaritat


    Legum Pertiam són Pèrits Judicials especialitzats en Taxacions i valoracions inmobiliàries, Peritacions Caligràfiques i Psicografològiques, Sistemes informàtics i estudis de falsificacions en lletra àrab.

    Atualcance Publicidad & Marketing, ens dediquem a fer impressió de targetes de visita, Flyers, cartells, serveis hosteleria i tot tipus de publicitat en diferents formats. Disseny de logos i promocions de màrketing per empreses. A més disposen d'un servei de DJ per fer events petits de tot tipus.

    +Events: viatges organitzats per tot el món, serveis d´autocar amb acompanyant, entrades per teatre, per a grups i col·lectivitats.

    Speede Dog's és la nova perruqueria canina de Maspujols. Situada al carrer de Sant Antoni, podeu portar als vostres amics peluts i cuidar-los tant per dins i per fora. Xuxes, pinsos, collars i mil coses que podreu veure si aneu a visitar a l'Adela. Ella us recomanarà què li fa falta al vostre pelut.

    l’Associació Joves Milubis de Maspujols és un col·lectiu de més d’una setantena de joves de Maspujols d’entre 16 i 35 anys que any rere any unim els nostres esforços per tal de mantenir viu el nostre poble. Son un grup que, amb constància i il·lusió, organitzem un seguit d’activitats distribuïdes durant l’any i adreçades a joves, petits i grans del nostre municipi. El seu objectiu principal és, per tant, participar com a grup de joves en la vida social i cultural de Maspujols

    #tressegons per no sentir-se malalt en una sala d'espera a través d'imatges. Un projecte solidari a favor del benestar dels pacients. Més info a http://tressegons.blogspot.com.es 

    AVON- Representant i Distribuidora a la nostra zona l'Antònia Llauradó Llort, Una de les principals marques de cosmètica a nivell mundial. Pregunta-li a l'Antònia pel catàleg i productes Avon, i deixa't assessorar per ella.




    1 comentari:

    1. Ets empresa i vols col·laborar? Seràs benvingudaa la #pokémongorra solidària!

      ResponElimina

    Respecta totes les opinions
    Gràcies