diumenge, 14 d’agost del 2016

Les Dalietes

LES DALIETES

Les més petites també poden ser sòcies de l’Associació de Dones la Dàlia de Maspujols

#ladaliademaspujols, #dalietes, Associació de Dones la Dàlia de Maspujols, Mare, Àvia, Padrina, Dalieta, Maspujols, Dones,


 En qualsevol moment , fins i tot des del dia en què van néixer. Elles són el futur del nostre petit municipi, i del teixit associatiu de Maspujols, per això, volem que de ben petites ja sentin que tenen el seu lloc al poble. Fer-la sòcia, ara és molt senzill:

Benvinguda Dalieta

   Durant el primer any de vida, i a les sòcies nascudes a partir de l’any 2015, el nostre 15è aniversari, l’Associació de Dones La Dàlia de Maspujols obsequiarà a les nouvingudes amb el carnet de sòcia i podrà gaudir durant els dos primers anys de les activitats que l’associació organitzi per a nadons, i rebrà un regal de benvinguda al Dinar Anual de Sòcies.

Carnet de Sòcia Dalieta (de 0 a 11 anys)

  Aquest carnet l'identifica com a sòcia Benjamina o Infantil de l’Associació i, per tant, porta assignat un número de sòcia que podrà conservar sempre que renovi cada any el carnet. L'alta d'aquest carnet suposa un cost de 3 € i la seva renovació és anual. La nena podrà gaudir de molts avantatges:

  •    Els dos primers anys de vida de la nena, l’Associació, li regala la quota de sòcia.
  •    Credencial exclusiva de Dalieta i regal de benvinguda. Perquè s'identifiqui com a sòcia de la nostra entitat des del naixement
  •    Amb la credencial podrà gaudir d'un món de descomptes i beneficis en les activitats que realitzem per a les Dàlies, o en altres en les que participem.
  •   Gaudirà de plaça i descomptes en les nostres activitats per a nadons, infants i nens a un preu reduït que et permetrà divertir-se en família i amb la canalla del poble.
  •     Podrà participar en la trobada anual de Dàlies, acompanyada d’una  sòcia, que abans només estava oberta a sòcies majors de 12 anys.


   Per fer Sòcia Dalieta a un menor d'edat, serà imprescindible facilitar les dades bàsiques de la nena, així com les dades de la mare o tutora que haurà de ser sòcia de l’Associació. En el cas de que la Padrina o Àvia de la nena sigui sòcia de la Dàlia, podrà actuar com a representant de la menor, amb el permís dels seus tutors legals.

  1.   Dades personals del menor: nom i cognoms, data de naixement i DNI (o llibre de família en cas de no tenir DNI).
  2.    Dades de contacte de la sòcia adulta: domicili (carrer, número, pis, codi postal, localitat i província), telèfon mòbil, telèfon fix, correu electrònic, etc.
  3. En cas de que sigui la Padrina la que li regali a la fillola, o l'Àvia a la néta, dades de contacte de la sòcia adulta: domicili (carrer, número, pis, codi postal, localitat i província), telèfon mòbil, telèfon fix, correu electrònic, etc.
  4.   Dades Bancàries: al donar-se d'alta per primera vegada, el pagament es realitzarà en efectiu o amb pagament de rebut a Bantierra. No obstant això, el pagament de futures renovacions es realitzarà exclusivament mitjançant domiciliació bancària del rebut, per la qual cosa cal facilitar també un número de compte de qualsevol entitat (a excepció dels residents a l'estranger)
  5.  Conformitat d’incorporar les dades al fitxer de l’Associació de Dones la Dàlia i de rebre comunicacions periòdiques.


  La renovació del carnet serà automàtica, llevat que es manifesti el contrari abans d'una data que l’Associació comunicarà amb suficient antelació. La quota anual de sòcia de la Dalieta, es passarà amb el rebut de la mare, padrina o àvia.

MARE, PADRINA O ÀVIA, faràs créixer a una nova Dàlia?

2 comentaris:

  1. Hola des de #ladaliademaspujols!

    Ja tenim les primeres Dalietes inscrites al registre de sòcies. I tu, FARÀS CRÉIXER UNA DÀLIA?

    Mare, àvia o padrina, ara és la teva! I porta-la al dinar de sòcies també, que tenim un regal de benvinguda per ella

    Mira què has de fer al post

    ResponElimina
  2. Tietes, i vosaltres que sou com les germanes grans., i de vegades feu de mare a ratets també, NO FAREU CRÉIXER UNA ALTRA DÀLIA?m

    ResponElimina

Respecta totes les opinions
Gràcies