diumenge, 14 d’agost del 2016

No saps què fer al curs 2016 - 2017?


AQUÍ TENS LES TEVES ACTIVITATS EXTRA-LABORALS


   Pensant en les extra-escolars dels teus fills i nets? I SI PENSEN EN LES TEVES??? El passat 27 d'agost a les 17h al Pati de les Escoles Velles de Maspujols es van presentar. Ara si vols ja pots apuntar-te a les activitats que la Dàlia organitza pel proper curs. 


MIRA QUINA LLISTA MÉS LLARGA! AL FINAL HI TENS HORARIS, PREUS, DOCENTS I UN FORMULARI PER APUNTAR-TE!


SIGUES CREATIVA, FES-TE LES COSES TU MATEIXA

*Patchwork per a grans i petits. Has vist ja el post que vam escriureEl patchwork és un teixit fet per la unió de petites peces de teles cosides entre si per les vores. S'ha convertit en els darrers anys, en un dels tipus de costura més populars entre els amants de les manualitats. Qui diu petites peces, pensa en minúscules peces exactes tallades perfectament. Unir peces permet no només fer colxes i coixins com tots penseu, sinó que obre les possibilitats cap a moltes peces que poden ser d’utilitat en el dia a dia. El fet per un mateix, DIY do it yourself, com en diuen els americans, ha fet créixer de forma espectacular l’afició per tornar a cosir. Comença a explorar les possibilitats de la teva creativitat. Saps una cosa, si ho vols, ho pots fer possible amb el patchwork. Aprèn creant i desenvolupant divertides peces de costura per a tu, als teus fills, amics o familiars amb l'Anna Jover!

* Curs de Tall, Patronatge i Costura. Inicia't a la part del procés que més t'interessi. Amb una de les nostres Dàlies Emprenedores.  Amb una de les nostres Dàlies Emprenedores, la Lili Villar. Saps fer una vora dels pantalons? Vols aprendre a fer patrons per fer-te la teva pròpia roba? Ets creativa però no saps com enfilar l'agulla de la màquina? Vine amb nosaltres!

* Curs de joies, collarets i granadures (abalorios en castellà). Amb l’Esther Llauradó ens ens ensenyarà com fer-nos els accessoris més importants de les dones, després de la nostra mirada. Aprèn amb ella a fer collerets, arracades, polseres, clauers, detalls per a regalar, i moltes altres coses que ella et pot ensenyar si tu li presentes la teva idea. Crea la teva pròpia col·lecció, ja sigui vistosa i acolorida, com minimalista i de línies delicades i suaus. Representa la teva creativitat amb l’elegància de les joies. Crea peces per als més petits per a regalar-les amb elements que transmetin la dolçor de la infància, o genera peces atrevides per a les teves filles o amigues

* Curs de Manualitats. La Coia Guiu us proposa un taller de manualitats i pintura molt complert. Des del decopage de paper de roba, tiffany, gravat de vidre, zenc, capsses, llums, marcs, decopage amb pedres, figures...Tot farà lluir casa teva. Podràs reinventar objectes i reutilitzar-los amb les teves idees i el bon gust de la Coia.

FES ESPORT, FES SALUT!

* Zumba, amb molta marxa, fent esport i salut. Una activitat consolidada a Maspujols. Marxosa, divertida, que et fa pujar l'autoestima, et fa cuidar el cost, t'allibera de l'estès, i amb la que  riuràs i molt, mentre et poses en forma. Mira quins avantatges te, a un sol clic. No te la pots perdre, la Marta Moreno i la Mercè Robert tenen un ritme trepidant!

* Pilates, enforteix el teu cos, els teus músculs i la teva ment. La Gemma Samsó que és a la vegada fisioterapeuta, t’ajudarà des del seu coneixement, a millorar en la capacitat respiratòria i a enfortir la zona lumbar i abdominal. Això ens ajuda a prevenir els temuts dolors d'esquena. A més també aporta un creixent enfortiment de l'abdomen i un augment de la flexibilitat i salut muscular. Dorm millor, tingues una millor postura, i passa una estona divertida fent esport. Per a totes les edats!

* Gimnàstica i Estiraments.  No deixis que se t'encarcari el cos. Evitaràs dolors i aprendràs higiene postural. Fer estiraments amb una bona periodicitat i amb unes correctes taules resulta molt beneficiós: Augmentaràs el rang de moviment articular. Tant joves o adults, les contractures musculars ocasionades per males postures, estudiant, treballant o veient la tele amb el temps poden generar en contractures, aprèn a evitar-les.Redueix els dolors posturals, i busca una eina saludable contra l'envelliment. La Gemma Samsó amb la seva formació en fisioteràpia t’ajudarà molt.


* L'eina antiestress mil·lenària, el txi-kung. Adopta determinats esquemes respiratoris, realitzant diverses postures i moviments amb gran relaxació, suavitat i concentració.Com va aquest estrès? Vols desconnectar realment i gaudir del teu temps? El txi-kung és la teva activitat. És l'art de fer servir l'energia corporal tal com l'entén la Medicina Tradicional Xinesa. Funciona adoptant determinats esquemes respiratoris, fent determinades visualitzacions i realitzant diverses postures i moviments amb gran relaxació, suavitat i concentració. Deixa que la pau de l’Óscar Pallàs et sedueixi amb aquest art mil·lenari, i relaxa’t que ja et toca!

* Tai-txi és en realitat un art marcial practicat per milions de persones arreu del món. Amb harmoniosa calma i serenitat, l'Òscar Pallàs. Gaudeix de cada moviment mentre mobilitzes tota la teva energia interior. Permet que els moviments et transportin cap a la seguretat i la millora de la coordinació i l'equilibri, tant del cos com de l'ànima. Com a novetat, estem molt contentes de poder-vos presentar aquesta activitat i esperem que no us la perdeu!

* Ioga. El ioga és una eina de relaxació magnífica tan vàlida per a adults com per nens. Aquesta disciplina mil·lenària t'ajudarà a connectar millor amb tu mateix i a practicar tècniques de relaxació.

* Dansa i sevillanes, nou taller de dansa moderna. La dansa i les sevillanes ja poden formar part de la nostra Associació. És una disciplina que arriba com a activitat física tant per al futur dansaire i ballarí. L'art d'aquesta dansa és únic i propi de la cultura popular. La professora, amb una base de clàssic-espanyol, ensenyarà als alumnes des del nivell inicial. Les classes s'imparteixen tant a joves com a adults.

* Psicomotricitat per a nens de 0 a 3 anys, i per a nens de 3 a 6 anys. Són interaccions cognitives, emocionals i simbòliques que et permetran connectar amb els teus fills. Activitat per a Dalietes i per a nens, que ens farà la Mariona Gómez. Els teus petits podran prendre consciència  sobre moviments que realitzen a través dels patrons motors, milloraran les seves habilitats sensorio-motrius, i amb els més petits podràs enfortir els vincles entre mare i fill. 

* Plàstica i creativitat per a nens i nenes. Atenció atenció que tenim un nou taller en marxa, ideal per als petits, i les Dalietes. La creativitat és l'habilitat d'inventar i desenvolupar idees noves i originals. Els nens solen ser creatius per naturalesa, però si a més a més se’ls dona la possibilitat d’explorar-la i explotar-la en poden sortir coses meravelloses. Per treballar-la, i desenvolupar també l’atenció, la innovació, el coneixement de materials, l’aprofitament de recursos, i mil coses més. La Berta Ribas impartirà el taller de d’Expressió Plàstica, per a canalla de diverses edats, no us el podeu perdre.

* El patinatge és una activitat recreativa i un esport que ajuda a desenvolupar l'equilibri i l'harmonia corporal, a través de moviments i exercicis, com bé sap la Laura Rodríguez. Una bona tècnica pot ajudar els nens a què es familiaritzin amb el desplaçament sobre els patins i desenvolupin variats moviments sobre rodes, mitjançant jocs i exercicis. L'objectiu del patinatge és fer que els petits aprenguin habilitats bàsiques del desplaçament sobre patins, i a mesura que van adquirint més equilibri i familiaritat amb els patins, puguin aprendre a canviar d'adreces, a patinar amb obstacles (eslàlom), a participar de carreres i aprendre algunes postures bàsiques del patinatge artístic. Aquesta activitat va dirigida a alumnes de d'edats compreses entre els 3 i 12 anys. Només calen uns patins de 4 rodes, roba còmoda i ganes de passar-ho bé. 

APRÈN

* Ho envio jo! El telèfon mòbil i l'ordinador ja no se't resistiran més! Si no els saps fer servir serà per què no vols. A la Dàlia te n'ensenyarem, ja no caldrà que li preguntis més als teus fills.    Les noves tecnologies ens poden ajudar de forma extraordinària en el nostre dia a dia, i ens donen la possibilitat d'ampliar els nostres coneixements, i horitzons fins a on la nostra ment ens ho permeti. Però no han de ser un escull, ni una limitació, esperant a que altres et facin allò que tu necessites. No es pot pretendre fer un programa igual i igualitari per a tots, ja que els coneixements, les necessitats i les habilitats de cada usuari, són i seran sempre diferents. La Núria Ferré ofereix sessions de forma individualitzada segons les teves necessitats. Deix d'esperar a què els altres t'ho facin, i Aprèn-ho tu! Fes un cop d'ull al blog que t'hem preparat: http://hoenviojo.blogspot.com.es/ 


HORARIS (Cada color és una localització diferent, No són horaris definitius encara)

#ladaliademaspujols, La Dàlia de Maspujols, ActivitatsConsulta el PREUS i DOCENTS de Cada activitat fent un clic AQUÍAPUNTA'T!!!I si no veus la teva, ens pots proposar activitats, i intentarem organitzar-les!


Et deixem unes imatges de la presentació de les activitats del Curs, NO te les Perdis!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Respecta totes les opinions
Gràcies