diumenge, 14 d’agost del 2016

Masterxef de Pastissos a Maspujols

La "Top pastissos" a Maspujols

#ladaliademaspujols, Associació de Dones La Dàlia de Maspujols, concurs de pastissos, masterxef, masterchef, pastís, La Dalia, La Dàlia, Festa Major, 2016

   El passat dia 7 d'agost es va celebrar a Maspujols el tradicional concurs de pastissos organitzat per l'Associació de Dones La Dàlia de Maspujols. A les 7 de la tarda van entrar a concurs 18 pastissos, al Replà de l'Esglèsia a Maspujols

Els guanyadors dels premis van ser:
   • Premi al pastís Dàlia Junior més ben presentat, modalitat infantil fins a 12 anys, fet en família: Esther Casares (PASTISSOS amb cinta ROSA)

   • Premi al Pastís Dàlia 3.0 a l'originalitat per joves de menys de 25 anys: Anna Balsells (PASTISSOS amb cinta VERDA)

   • Premi Dàlia Tradició al pastís de les persones mes grans de 25 anys. La Mercè Roig es va endur el premi, però va cedir el guardó a l'Adela de la nova botiga Speede Dogs. (PASTISSOS amb cinta BLAVA)

   El premi el va entregar un jurat especialitzat. Es va valorar la presentació, l'originalitat, el bon gust. Tots les pastissos van obtenir una puntuació molt i molt alta. Felicitats a tots els concursants! I mil gràcies al jurat per ajudar-nos!

   Concursants, penseu d'enviar-nos la recepta que els volem tornar a catar. I evidentment, no vam llençar res, tots els participants a l'acte van gaudir dels pastissos i de la Sangria que ens va fer la Mª del Carme.

Com sempre, les Dàlies, fent créixer la festa, i per a fer-vos gana, aquí us deixem l'àlbum del concurs! Fan molt bona pinta tots, però de gust molt millor!!

Gràcies a totes les Dàlies que van col·laborar en l'acte.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Respecta totes les opinions
Gràcies