dijous, 19 de maig del 2016

Canvi d'Armari

la Dalia Maspujols, La Dàlia Maspujols, La Dalia, La Dàlia, Maspujols200 kg de Gràcies!


   Arriba el bon temps, la calor, i ja no ve de gust portar abrics, ni jerseis de llana. Toca pensar en mirar l'armari, decidir a veure què és el que es guarda de temporades anteriors i fer una selecció d'aquelles peces que ja no ens tornarem a posar. És una posada a punt de l'armari, que segons les possibilitats de cada un, més o menys habitual, tret de quan l'armari que has de canviar és buit, o no hi ha roba de la teva talla o dels teus fills. T'imagines agafar la roba d'estiu i que totes les samarretes t'apretin, estiguin foradades, o que no tinguis cap pantaló que et cordi? A moltes famílies els passa.
   Per això, aquest aquest any, des de l'Associació de dones La Dàlia  de Maspujols, us volem fer una proposta diferent, per aconseguir que aquest canvi d'armari tingui una finalitat solidària. Canviar la roba que vosaltres ja no us poseu i penjar-la a un altre armari. La roba que ja no utilitzem però que està en bones condicions, ens la podeu portar el proper 29 de maig de 12 a 14 hores, al Pati de les Escoles Velles, i així podrà ser aprofitada per persones amb menys recursos.


  Si resulta que no pots venir aquell dia, contacta amb nosaltres i ja quedarem per a que ens la donis.

   Tens temps aquell dia i ens vols venir a ajudar? Totes les mans seran benvingudes, Ens envies un missatge o un e-mail, o un piulada i et posarem a la llista de voluntaris.

  Volem aconseguir almenys 25 kg de roba solidària, així que quan ens vingueu a portar-la la pesarem, us farem un foto, i si ens deixeu, la publicarem a les nostres xarxes socials. 


A QUINES ENTITATS ANIRÀ DESTINADA AQUESTA ROBA?

la Dalia de Maspujols, La Dàlia
   A l'Associació Ajuda'ns a Ajudar de Reus. Com no els havíem d'ajudar, si tenen el mateix nom que la nostra secció!

   Nascuda al 2014, del calor d’una entitat veïnal com Parcel·les Casas, el projecte solidari Ajuda’ns a Ajudar s’enfoca especialment cap a persones o famílies que treballaven d’autònomes i que amb la crisi ho han perdut tot. El problema que tenen aquests afectats és que moltes vegades no poden percebre ajudes ni de serveis socials ni de l’atur, fet que les deixa sense recursos.




la Dàlia MAspujols, La Dalia, Maspujols
   FILIGRANA és el rober de Càritas on es poden portar la roba que no utilitzem i encara pot ser aprofitable per altres,. És el lloc on les persones sense recursos poden adquirir allò necessari per al seu dia a dia.


   Aquest rober permet posar en marxa projectes conjunts, serveis compartits i atendre necessitats comunes. Al mateix temps, facilita trobar col·laboradors preparats per a dur a terme programes d'ajuda, d'assessorament i de promoció, en el conjunt de les diferents parròquies. 

 Ens ajudes a fer el canvi d'armari solidari de Maspujols

 Primavera - estiu del 2016?



4 comentaris:

  1. Bona nit, soc la Rosa
    Puc purta rova, sabates, rova de llit i altres cosses o numes es rova de carre?
    Gracias

    ResponElimina
  2. Bon dia Rosa

    La roba pot ser de casa (llençols, tovalloles, etc), de carrer, on no només demanen roba, sinó també complements com ara bolsos, cinturons, motxilles per anar a escola els nens, gorros i bufandes, etc. Fins hi tot roba interior i pijames, i sabates, no molt usats.

    El més important és que sigui posable, i net

    Gràcies Rosa pel comentari!

    ResponElimina
  3. Recordeu que si no podeu venir, recordeu que podeu enviar-nos un e-mail, una trucada, una piulada o contactar amb nosaltres a través de la nostra fan page a facebook, i si tombeu pel poble i veieu a alguna Dàlia, ja li podeu dir també!
    Gràcies!

    ResponElimina
  4. Només podem dir GRÀCIES! Dins de la setmana de #ladaliasolidaria, ens vam posar com a objectiu recollir 25 kg de roba solidària, i n'he aconseguit 137,5!

    Gràcies a totes i tots pels vostres donatius! Als que ens vau deixar fer una foto, i als que vau preferir ser anònims.

    Aquesta experiència ens anima a seguir ajudant als altres, si vosaltres hi sou, la solidaritat hi serà present!

    ResponElimina

Respecta totes les opinions
Gràcies