diumenge, 22 de maig del 2016

Zumba:Una forma divertida de fer esport




ZUMBA: UNA FORMA DIVERTIDA DE FER ESPORT! 


    Zumba és una disciplina de ball molt divertida que poden practicar tant homes, dones i fins i tot nens i nenes.

   Practicar Zumba regularment t’ajuda a incrementar la teva energia, a millorar la teva coordinació i la teva condició física, redueix la grassa de més, l’estrès i el més important de tot; augmenta la teva autoestima!

   Ballar té un efecte molt positiu sobre el sistema nerviós i cardiovascular; també actua com un potent antidepressiu. Per això, aquí us mostro els 10 principals beneficis d’aquesta increïble rutina:

   1. Crema calories: Amb aquesta rutina, la pèrdua de greix s'incrementa, ja que es pot eliminar fins a 800 calories per cada sessió.

   2. És un tonificant corporal: El ritme de la música i els exercicis aeròbics ajudaran a enfortir els teus braços, cames, glutis i abdominals.

   3. Fora avorriment! La importància d'aquesta és evitar l'avorriment, perquè no l'abandonis. Un dels beneficis de zumba és que canvia per complet la idea de l'esport, gràcies a la música que s'utilitza per practicar-la; barreja sons llatins i actuals com reggaeton, salsa, cumbia, flamenc, merengue, calypso, rumba i samba, entre d’altres.

   4. Et fa feliç... Regularment, els exercicis estimulen el bon humor al combina ritmes divertits amb moviments fàcils, que exigeixen la coordinació de braços i peus.

   5. Allibera tensions: En realitzar els diferents passos de ball, augmenten els nivells de diverses hormones i substàncies com les endorfines, que estimulen el bon humor i la relaxació.

   6. Apte per a totes les edats! Les persones de qualsevol edat són benvingudes; existeixen programes per a tots, que inclouen un entrenament eficaç i estimulant, sense importar la condició física de cadascú.

   7. Resultats sorprenents en poc temps! Si ets constant en utilitzar aquesta tècnica, aconseguiràs tenir un cos ben modelat i saludable.

   8. Sociabilizar-te: Practicar aquesta disciplina t'ajuda a conèixer gent o pots anar acompanyada dels teus amics

   9. Augmenta la tolerància a l'acumulació d'àcid làctic: Alguna vegada, en fer exercici, has tingut la sensació de cremor quan els músculs es cansen? Amb aquesta tècnica t'oblidaràs d'ella, a causa que aquesta disminueix la producció d'àcid làctic.

    10. La pots trobar al nostre poble: Maspujols! L’Associació de dones La Dàlia, ofereix tres dies a la setmana practicar Zumba, en un horari flexible perquè el puguis adaptar al teu horari.

Us animo, doncs, a venir un dia a provar-ho, sense cap mena de compromís!!!

L’horari que l’Associació de Dones La Dàlia ofereix és:
Dilluns i Dimecres: de 20.00 a 21.00 h.
Dimarts: de 17.00 a 18.00 h

Us esperem!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Respecta totes les opinions
Gràcies